Trojka iz bloka stiže u Trebinje!

1.017

Poštovani Trebinjci, dragi sugrađani i svi simpatizeri sporta, zabave i dobrog druženja, pozivamo Vas na još jednu Trojku iz bloka koju organizuje Humanitarna organizacija Srbi za Srbe u cilju prikupljanja sredstava za najugroženije porodice kako u Republici Srpskoj tako i u regionu.

Ovogodišnja Trojka iz bloka biće održana u petak 27.07.2018. godine sa početkom u 18:00 časova na Trgu Slobode u Trebinju.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe od 2005. godine prikupila je preko 2,7 miliona evra i pomogla više od 2.000 porodica koje žive širom Balkana! Kroz ideju TROJKA IZ BLOKA do sada je od 2012. godine organizovano više od 127 turnira u brzom šutiranju trojki u gradovima širom sveta – na čak tri kontinenta!

TROJKA IZ BLOKA je do sada kroz različite humanitarne turnire, okupivši preko 30.000 takmičara, prikupila više od 220.000 evra od čega je izgrađeno i renovirano 30 kupatila, 15 kuća i jedno porodilište i jedna zdravstvena ambulanta.

U 2018. godini nas očekuje mnogo izazova!

Pročitajte više o nama:

www.srbizasrbe.org

www.trojkaizbloka.org

BUDI I TI DEO TROJKE IZ BLOKA!

Dobrodošli su svi od 3 do 103 godine, simbolično učešće za ovogodišnju Trojku iz bloka je 5 KM, a sav prikupljen prihod ide za pomoć našoj braći i sestrama, kojima će svaka naša šutirana trojka omogućiti bolje sutra i olakšati život i budućnost koja dolazi.

Pozivamo sve da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji i da zajedničkim snagama pokažemo jedinstvo!

Profesionalni sportisti, amateri, mladi i stari – vidimo se pod koševima Trojke iz bloka!!!

Prijave za turnir vrše se na dan održavanja…

VIDIMO SE!!!

Izvor: #Trebinje 059
Možda vam se takođe sviđa

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.