PRIJEM ZA KOŠARKAŠE “LEOTARA” – PRVAKE SRPSKE (VIDEO)

226

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić ugostio je danas šampione Republike Srpske i buduće članove Premijer lige BiH – košarkaše “Leotara”, kojima je čestitao uspjeh i obećao podršku tokom igranja u najelitnijem košarkaškom takmičenju u BiH.

“Grad je do sada za košarku izdvajao 90.000 KM, a sada će ta cifra biti veća. Procjene su da za takmičenje u Premijer ligi treba minimalno 200.000 KM. Grad, javne ustanove i preduzeća pomoći će ovaj kolektiv da bude uspješan u Premijer ligi”, naveo je Ćurić.

Ćurić je istakao da je sa igračima, stručnim štabom i rukovodstvom kluba razgovarao o situaciji u ovom sportskom kolektivu, teškim izazovima i uspjehou koji je na ponos svih Trebinjaca i ljubitelja košarke.

Predsjednik Košarkaškog kluba “Leotar” Aleksandar Vujić rekao je da će se klub potruditi da opravda povjerenje koje im je ukazala gradska uprava.

“Siguran sam da ćemo puniti dvoranu u Bregovima i naredne godine, i to svojim rezultatima, radom i disciplinom”, naveo je Vujić.

Trener Košarkaškog kluba “Leotar” Dražen Šegrt obećao je da će zajedno sa igračima “ostaviti i posljednji atom snage na parketu” i da će to biti dovoljan razlog navijačima da napune sportsku dvoranu “Miloš Mrdić” u Trebinju do posljednjeg mjesta.

Kapiten “Leotara” Đorđije Ninković zahvalio je gradonačelniku i Gradskoj upravi na podršci, ali i svim navijačima i saigračima sa kojima je osvojio pehar vrijedan nastupa u Premijer ligi.

Plasiranjem košarkaša u Premijer ligu, naš grad će od jeseni imati tri premijerligaša – Ženski košarkaški klub “Leotar”, Rukometni klub “Leotar” i Košarkaški klub “Leotar”.

Izvor: #Srna/Herceg RTV
Možda vam se takođe sviđa

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.