Pravo je vrijeme za učenje italijanskog

U školi italijanskog jezika filologa Biljane Radović , melodični italijanski jezik uči se i kroz upoznavanje sa italijanskom kulturom, tradicijom, umjetnošću, kao i sa svakodnevnim životom Italijana.

Kroz savremen pristup nastavi, polaznici imaju mogućnost organizovanja časova u manjim grupama ili poluindividualni rad (do 4 polaznika) ili individualnih časova.

U nastavnom procesu koristimo kao osnovni udžbenik Espresso izdavača Alma edizoni iz Firence, a za više nivoe znanja radnu knjigu Grammatica pratica della lingua italiana istog izdavača.

Pocetni nivo (A1-livello principianti, B1 – livello pre – intermedio) odvija se kroz rad zasnovan na gramatičkim listovima(schede grammaticali*- kao besplatan didaktički materijal,koji je dostupan svakom polazniku našeg kursa). Tako se kroz kreativan i zanimljiv pristup usvajaju gramatička pravila i gradualno napreduje u savladavanju jezika.

Ova metoda pokazala se kao izuzetno uspješna u radu sa školskim uzrastom.

Termine prlagođavamo polaznicima, kako bi edukaciju uskladili sa drugim dnevnim obavezama.

Kurs italijanskog organizovan je od početnog do komunikacijskog, a časovi prilagođeni potrebama polaznika i nivou znanja.Mogućnost pripreme za polaganje međunarodno priznatih sertifikata (CILS, CELI, PLIDA), kao i organizovanje izlaska na isti.

On-line nastava za polaznike koji nisu u mogućnosti da prisustvuju casovima.

Mobilni:066/770-293  radovicb@hotmail.it

Telefon: 065/746-752,dostupnom i na viber-u.