Petrović tokom druženja sa košarkašicama “Trebinje 03” obećao podršku i pomoć

358

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović i njegov zamjenik Mirko Ćurić tokom druženja sa članovima Ženskog košarkaškog klubu “Trebinje 03” obećali su podršku i u narednom periodu kako bi ostvarili što bolji rezultat u Premijer ligi.

Tokom razgovora sa čelnim ljudima kluba i igračicama, Petrović je rekao da je trebinjska ženska košarka zahvaljujući “Trebinju 03” postala prepoznatljiva u cijeloj Republici Srpskoj i BiH, ali regionu, zbog čega zaslužuju da imaju podršku iz gradskog budžeta.

“Nije se nimalo lako u današnjim uslovima plasirati u Premijer ligu. Ove djevojke su to uspjele i na tome im čestitam. Vjerujem da će i u novom rangu takmičenja biti uspješne i donijeti medalju u naš grad”, naveo je Petrović.

On je kazao da u ovom klubu trenira više od stotinu košarkašica iz Trebinja, što je dodatni razlog da grad stane iza ovog sportskog kolektiva.

Trener “Trebinja 03” Milorad Nadaždin zahvalio se Petroviću i njegovim saradnicima na razumijevanju i pomoći koju su im do sada obezbijedili, navodeći da će i novodogovorenu podršku znati da vrate – odličnim partijama na terenu.

“Trudićemo se da budemo što bolji na parketu. Nećemo biti lak protivnik, a pobjede će biti naš imperativ”, poručio je Nadaždin.

Grad Trebinje putem Sportskog društva “Leotar” pomaže rad svih klubova u gradu, dok kroz školu sporta prolazi veliki broj mališana iz osnovnih škola sa područja grada.

Izvor: #Radio Trebinje
Možda vam se takođe sviđa

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.