Najava: “Dani Vojvodine u Trebinju”

181

Koristimo priliku da Vam najavimo da Turistička organizacija Vojvodine uz podršku Grada Trebinja i Turističke organizacije grada Trebinja u okviru programa promocije vojvođanske turističke privrede organizuje manifestaciju “Dani Vojvodine u Trebinju”sa ciljem predstavljanja turističke ponude Vojvodine upravi, privredi i stanovništvu Trebinja.

Manifestacija će biti održana u Trebinju 13.-14. septembra, a planirano je da ista otpočne Konferencijom za medije koja će se održati u petak 13. septembra u 1300 časova u maloj sali Skupštine Grada Trebinja, dok će promocija turističke ponude Vojvodine biti održana u Dučićevoj ulici (gradski korzo) u petak 13. septembra od 1500 do 2000 časova i u subotu 14. septembra od 11:00 do 17:00 časova.

Na manifestaciji će, pored Turističke organizacije Vojvodine, učestvovati turističke organizacije nekoliko gradova i opština iz Vojvodine, kao i vinari i pružaoci usluga iz oblasti turizma iz Vojvodine (Privredna komora Vojvodine, Novosadski sajam, TO Vršac, TO Subotica, TO Šid, TO Irig, Salaš 137 Čenej, Firma Pastai, Vinarija Veselinović- Benišek, Udruženje Nit Obrovac i Muzej kuglofa Gea Sremski Karlovci), ali i delegacije Pokrajinske vlade Vojvodine.

Izvor: #GO Trebinje

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.