Leotar pokorio i Borik

348

 Izabranici Dražena Šegrta na najbolji mogući način stavili su tačku na kraj prvenstva savladavši ekipu Borca na vrućem terenu u Banjaluci rezultatom 87:70.

Već u prvoj četvrtini košarkaši Leotara dali su do znanja domaćinima da nisu slučajno prvi  na tabeli i taj period igre riješili u svoju korist rezultatom 26:14. Drugi i treći period igre dobili su domaći igrač sa dva poena prednosti, da bi u četvrtom periodu Leotar „prebacio u veću brzinu“ i napravio devet poena razlike 23:14.

Ipak, treba istaći da je Borac, najviše zahvaljujući trojkama Lončara dolazi na -2 početkom treće četvrtine, ali nakon tajm-auta koji je zatražio Dražen Šegrt igrači Leotara dolaze do svoje igre koja ih je krasila čitavo prvenstvo i zasluženo bilježe novu pobjedu.

„Uvijek je lijepo igrati u Boriku gdje je atmosfera sjajna, prava košarkaška. Odlična partija mojih igrača, a posebno bih istakao Tunguza koji je sa klupe, zbog povrede Milešića vrhunski odreagovao i pružio briljantnu partiju“ rekao nam je Dražen Šegrt trener Leotara.

Uz Tunguza koji je postigao 16 poena, najviše poena u Leotaru postigli su Lužajić 16 i Radmilović 13 dok je u domaćem timu bolji od ostalih bio Nikolić sa 17 postignutih poena.

Mladi košarkaši Leotara bili su gosti na utakmici za prvaka BiH Široki: Bosna. Uz izuzetan doček i gostoprimstvo odigran je i meč između Leotara i Širokog brijega. Iako je rezultat bio u drugom planu, kažimo da je Leotar slavio rezultatom 87:73

Izvor: #RK Leotar
Možda vam se takođe sviđa

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.