DO 13. OKTOBRA U TREBINJU DANI PORODIČNE MEDICINE

42

Udruženje doktora porodične medicine iz Republike Srpske od danas do nedjelje, 13. oktobra, u Trebinju organizuje 14. Dane porodične medicine Republike Srpske sa međunarodnim učešćem pod radnim nazivom “Stres i kako protiv njega”.

Cilj dvodnevnog stručnog skupa jeste da budu usvojena nova znanja, mjere i aktivnosti smanjenja rizika od stresa, te kako raditi na pravilnom menadžmentu s ciljem amortizovanja njegovih štetnih posljedica za pacijente i zdravstvene radnike, saopšteno je iz Udruženja.

Svečano otvaranje skupa predviđeno je sutra u 19.30 časova.

Na konferenciji će biti promovisana publikacija o prevenciji masovnih nezaraznh oboljenja koju je kreirala Katedra porodične medicine iz Banjaluke u partnerstvu sa Udruženjem doktora porodične medicine Republike Srpske.

Na stručnom skupu očekuje se i prisustvo predstavnika Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, prestavnika Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića, direktora zdravstvenih ustanova hercegovačke regije i nevladinog sektora, kao i drugih

Izvor: #Srna
Možda vam se takođe sviđa

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.